Office Space Holiday Decor

Since I was all done with Holiday decorating of my house as well as some parts of the outdoors, I thought that my office deserves some holiday decorating too. I was determined to bring some holiday cheer into this space where I spent most of the time during the weekdays. This space is quite smallContinue reading “Office Space Holiday Decor”

Dekori i Interierit per Festat e Fundvitit

Gjithehere i jam gezuar fundit te vitit, dhe ate pikerisht per faktin se kjo periudhe gjithehere nderlidhet me ngjyra te bukura, shkelqim, vezullim, hare e gezim si dhe me shpirtin e posaqem festiv qe sjellin festat e fundvitit. Tani i gezohem edhe me teper ketyre festave pasi qe tash, me dizajnet e mija dekoruese kontribuojContinue reading “Dekori i Interierit per Festat e Fundvitit”