Laundry Room Organisation Idea

8
We all love fresh and crisp clothes and linens, but may I say that none of us really enjoys spending time doing laundry; especially if the laundry is done in a space like the one below.
Laundry before
This laundry room lacks space, organisation, and it is profoundly boring so it definitely needed some attention. I had only two hours available to come up with an idea on how to organise this laundry room and to actually make it functional, so this is with what I came up with.

I used whatever was available around the house and I ended up with this industrial chic style laundry room.
1
2
9
4
10
13
14
15
Sources:
Shelving: IKEA, modified by spray painting in black the railing
Laundry baskets: Next Home, Modified by adding the gold door labels found at e local supermarket
White storage baskets; IKEA,
White Plastic Bins – Reused freezer bins lined with withe fabric and decorated with black ribbon
Laundry Print: Downloaded from this website
Black and wite Wall Art- By BESA GM
Laundry Detergent Holder: DIY using a glass vase, cake stand and a stainless steel measuring cup for measuring detergent loads.
Liquid Softener Bottles: Recycled brandy bottles
White fresh roses – Straight from the garden.

Hope this post will insipire you for your laundry room project. If you do not have time to tackle such projects and for more design and decor ideas write at besagmblog@gmail.com or call at the number available at our website. We would be happy to hear from you and helping you resolve your design and decor dilemas.

Thank you for visiting this website.

Besa

Ide per rregullimin e Lavanderise

Te gjithe ne i duam rrobat, ndresat e qarqafet e paster e te hekurosur, por besoj qe asnjeri nga ne nuk ndien keneaqesi qe te kaloj kohe duke lare e thare rrobat; e posaqerishte nese kjo pune behet ne nje kthine si ne foton ne fillim te postit.

Kjo lavanderie eshte e vogel, i mungonte organizimi si dhe kishte nje pamje teper te merzitshme, ashtu qe kishte nevoje qe t’i kushtohej nje vemendje. Une i kisha ne dispozicion vetem dy ore qe te konceptoja nje ide per dukjen e saje perfundimtare si dhe te realizoja e ta beja funkcionale kete hapsire.

Perdora ckado qe ishte ne dispozicion ne shtepi dhe perfundova me kete stil ndustrial e chic te kesaj lavanderie.

Dekori:
Raftet: IKEA, te modifikuara duke i lyer pjeset anesore me ngjyre te zeze sprej
Shportat e lavanderise:Next Home, te modifikuara duke ju vendose pllakat signalizues ngjyre ari te blera ne supermarketin lokal
Kutite e bardha nga materiali per gjesende te imeta; IKEA
Shportat e bardha te plastikes: Shporta te ricikluara te frizit te mbeshtjella perbrenda me material dhe te dekoruara me shirit te zi.
Printimi ne kornize: I shkarkuar nga kjo uebfaqe
Piktura bardhe e zi – nga BESA GM
Ena e detergjentit pluhur: DIY, vazo e qeqit e vendosur mbi mbajtese te tortes
Shishet me zbutes: Shishe te recikluara te rakise
Trendafilat e fresket: Nga kopshti i shtepise

Shpresoj qe ky postim te ju inspiroj per projektin e juaj reth organizimit te lavanderise s’uaj. Nese nuk keni kohe te mereni me projekte te tilla personalisht, atehere na shkurani ne besagmblog@gmail.com ose telefonini ne numrin e tel ne webfaqe tone. Do te kishim kenaqesine te degjojme nga ju dhe te ju ndihmojme qe ti zgjedhni dilemat e juaja reth dekorit dhe dizajnit.

Ju faleminderit qe vizituat kete faqe.
Besa

Advertisements

Marble Console Table For Your Entryway and How To Style It

4
My recent design is this stylish custom marble console table which is used in an entryway, but in reality it can be placed everywhere be it in your living room used as a sofa table, in your bedroom as a make up table, in your home office as a place where you can stylishly place your files or other items and, depending on your creativity, the list just goes on and on about the ways you can use this table .
1
Used in this entryway this table echoes the aesthetics of this home and, the way it is decorated, it greets the owners in style as well as creates a warm welcoming for their guests, family and friends.
2
A carefully decorated entryway is your home’s way of saying have a fabulous day or welcome back and leave all troubles at the door. Moreover, it should be functional, tidy and stylish too. A good entryway should be well-edited, so when you start styling it go slowly by finding the pieces that complement your style.
5
This marble console table, for example, sets a sleek tone for this entryway. It is amplified by the statement wall art, lamps and other decorative accessories such as wooden tray, layered with a book and a box for storing sunglasses keys as well as other items. Layering and accessorising a console table makes the entryway be functional and adds to its aesthetics.
6
7
An oversized glass vase placed right to the door serves as an umbrella holder for those rainy days, as well as for placing seasonal decor or other trendy decorative items such as these palm branches. Tropical decor is everywhere these days, so incorporating it in a small dose somewhere around the house jazzes up the space and makes your place look updated.
11
So, styling a welcoming entryway is an easy and fun if you follow these five simple tips:

1 Invest in a proper-sized table
2 Add adequate lighting
3 Hang a mirror for touch-ups on the go, or a large scale art for a bold statement
4 Use a small tray, box or a decorative dish for keys, sunglasses etc.
5 Bring decorative accents into the mix
14
12111013

Items in this entryway:
Custom marble/iron table – designed by Besa -BESA GM Interiors
Oversized wall art – by Besa – BESA GM Interiors
Oversized glass vase – IKEA
Palm braches and bambo sticks- JUMBO
White decorative stones – BAU Market
Golden Lamp shades – DIY by Besa – BESA GM Interiors
Golden box – reused perfume box
White dragonfly pots – ZARA Home
Woden Tray – MUDO Home
Fake animal skin runner – JUMBO

To get this look, or other entryway looks that suit your style, contact BESA GM Interiors via besagmblog@gmail.com or via Facebook with an inbox message.

Thank you for visiting this page.

Tavoline konzole nga mermeri e shufrat metalike per paradhome dhe Si T’a Dekorojme Paradhomen

Disajni im i radhes eshte kjo tavoline konzole e punuar me porosi dhe e cila eshte e perdorur ne kete paradhome, por ne te vertete kjo munde te vendosed gadi cdokund cofte ne dhomen e dites prapa divaneve ose ne ndonje kende tjeter, ne dhomen e fjetes pe t’u perdore gjate makeup-it, ne dhomen e punes per t’i vendos skedaret ose gjerat tjera, dhe varesisht nga kreativiteti i juaj, lista se ku munde t’a vendosni kete tavoline sa vjen e behet e dhe me e gjate.

E perdorur ne kete paradhome kjo tavoline e reflekton estetiken e kesaj shtepie, dhe menyra se si eshte dekoruar ajo, bene qe te duket se i pershendete me stil pronaret e shtepise si dhe krijon nje atmosfere te ngrohte mikpritjeje per te gjithe mysafiret dhe miqet e tyre.

Nje paradhome e dekoruar bukur eshte njeherit edhe menyra e shtepise suaj te ju thot “e paqit ne dite te mrekullueshme” ose “ mirese u kthyet ne shtepi dhe i leni qe te gjitha brengat ketu tek dera”. Per me teper, paradhoma duhet te jet funkcionale, pa raqe dhe me stil pesonal gjithashtu. Nje paradhome e mire duhet te jet e edituar mire, prandaje kur filloni me dekorimin e saje filloni ngadale me gjetjen e gjesenteve te cilat e komplementojne stilin e juaj.

Per shembull, kjo tavoline konsole nga mermeri dhe shufrat metalike e krijon at tonin e holluar ne kete paradhome. Toni i holluar pastaje amplifikohet me pikturen stermadhe ne mur, llampat si dhe aksesoret dekorativ si tabaka e drurit e shtresuar me liber dhe kuti per vendosjen e celsave, syzeve si dhe gjesendeve tjera. Shtresimi dhe aksesorizimi i tavolines e shton estetiken ne pardhome dhe e bene ate me funkcionale.

Nje vazo stermadhe qelqi e vendosur afer deres sherben per vendosjen e qadrave gjat diteve me shi, e poashtu edhe per vendosjen e dekorit sezonal si dhe elementeve dekorative ne trend si keto gjethe palme per shmbull. Dekori tropical eshte nje prej trendeve keto dite, andaj inkorporimi i tije ne sasi te vogla ne hapsirat tona do ta bene me interesant ambientin di dhe do te beje qe hapsira jon te duket e perdititesuar.

Andaje, per t’a dekoruar nje paradhome mikepritese eshte lehte dhe kenaqesi poqese ju referoheni keshillave ne vijim:

1.Investoni ne nje tavoline me dimenzione te perstatshme
2. Perdorni ndriqim adekuat
3. Vareni siper tavolines nje pasqyre qe te kontrolloheni para se te dilni nga dera, apo vareni ndonje pikture te permasave te medha per te krijuar pamje mbreselenese,
4. Vendosni mbi tavoline nje tabake, kuti apo ndonje ene dekorative ku do t’i vendosni qelsat, syzet etj.
5. Beni aranzhimin a aksesorve ashtu qe ata te duken te koordinuar mire ne mes veti.

Qe ta keni kete look per paradhomen tuaj, ose per cfardo look-u qe ju pershtatet stilit t’uaj kontaktoni BESA GM Interiors ne besagmblog@gmail.com ose permes facebook-ut duke na shkruar mesazh ne in-box.

Ju faleminderit qe vizituat kete faqe.

Besa