Laundry Room Organisation Idea

8
We all love fresh and crisp clothes and linens, but may I say that none of us really enjoys spending time doing laundry; especially if the laundry is done in a space like the one below.
Laundry before
This laundry room lacks space, organisation, and it is profoundly boring so it definitely needed some attention. I had only two hours available to come up with an idea on how to organise this laundry room and to actually make it functional, so this is with what I came up with.

I used whatever was available around the house and I ended up with this industrial chic style laundry room.
1
2
9
4
10
13
14
15
Sources:
Shelving: IKEA, modified by spray painting in black the railing
Laundry baskets: Next Home, Modified by adding the gold door labels found at e local supermarket
White storage baskets; IKEA,
White Plastic Bins – Reused freezer bins lined with withe fabric and decorated with black ribbon
Laundry Print: Downloaded from this website
Black and wite Wall Art- By BESA GM
Laundry Detergent Holder: DIY using a glass vase, cake stand and a stainless steel measuring cup for measuring detergent loads.
Liquid Softener Bottles: Recycled brandy bottles
White fresh roses – Straight from the garden.

Hope this post will insipire you for your laundry room project. If you do not have time to tackle such projects and for more design and decor ideas write at besagmblog@gmail.com or call at the number available at our website. We would be happy to hear from you and helping you resolve your design and decor dilemas.

Thank you for visiting this website.

Besa

Ide per rregullimin e Lavanderise

Te gjithe ne i duam rrobat, ndresat e qarqafet e paster e te hekurosur, por besoj qe asnjeri nga ne nuk ndien keneaqesi qe te kaloj kohe duke lare e thare rrobat; e posaqerishte nese kjo pune behet ne nje kthine si ne foton ne fillim te postit.

Kjo lavanderie eshte e vogel, i mungonte organizimi si dhe kishte nje pamje teper te merzitshme, ashtu qe kishte nevoje qe t’i kushtohej nje vemendje. Une i kisha ne dispozicion vetem dy ore qe te konceptoja nje ide per dukjen e saje perfundimtare si dhe te realizoja e ta beja funkcionale kete hapsire.

Perdora ckado qe ishte ne dispozicion ne shtepi dhe perfundova me kete stil ndustrial e chic te kesaj lavanderie.

Dekori:
Raftet: IKEA, te modifikuara duke i lyer pjeset anesore me ngjyre te zeze sprej
Shportat e lavanderise:Next Home, te modifikuara duke ju vendose pllakat signalizues ngjyre ari te blera ne supermarketin lokal
Kutite e bardha nga materiali per gjesende te imeta; IKEA
Shportat e bardha te plastikes: Shporta te ricikluara te frizit te mbeshtjella perbrenda me material dhe te dekoruara me shirit te zi.
Printimi ne kornize: I shkarkuar nga kjo uebfaqe
Piktura bardhe e zi – nga BESA GM
Ena e detergjentit pluhur: DIY, vazo e qeqit e vendosur mbi mbajtese te tortes
Shishet me zbutes: Shishe te recikluara te rakise
Trendafilat e fresket: Nga kopshti i shtepise

Shpresoj qe ky postim te ju inspiroj per projektin e juaj reth organizimit te lavanderise s’uaj. Nese nuk keni kohe te mereni me projekte te tilla personalisht, atehere na shkurani ne besagmblog@gmail.com ose telefonini ne numrin e tel ne webfaqe tone. Do te kishim kenaqesine te degjojme nga ju dhe te ju ndihmojme qe ti zgjedhni dilemat e juaja reth dekorit dhe dizajnit.

Ju faleminderit qe vizituat kete faqe.
Besa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: