Holiday Wreath Collection by BESA GM

W1

Kolekcioni i Kurorave Festive nga BESA GM

BESA GM Interiors has just launched the Holiday Decor Collection 2015 consisting of a quality line of natural artisanal wreaths and garlands all handmade out of fresh evergreens. Every decor piece is elegantly decorated and uniquely designed by Besa.

BESA GM Interiors ka bere lansimin e kolekcionit te dekorit festiv per Festat e Fundvitit 2015 te cilen e karakterizon vija e kurorave natyrale artizane te punuara nga deget e drunjeve gjethembajtes.
W5
Using fresh wreaths, garland or any other handcrafted evergreen decoration should increase holiday spirit by adding natural beauty and fragrance to any home or office decor.

Perdorimi i kurorave te fresketa festive, gjerdaneve ose cfardo dekori punedore nga deget e drunjeve gjethmbajtes e stimulon spiritin e festave te fundevitit duke i shtuar bukuri dhe arome natyrore te cdo shtepije ose vendi te punes.
W6
Wreaths and other decoration from BESA GM Holiday Decor Collection are a great alternative to fresh cut flowers and make decorating your home and gift giving easy.

Kurorat dhe dekorimet tjera nga kolekcion festiv i BESA GM jan nje alternative e mire e luleve te fresketa dhe e bejne qe dhurimi i dhuratave dhe dekorimi i shtepise ose vendit t’uaj te punes te jet i leht dhe i shpejte

Want to be a little different? Consider sending a fresh wreath as your corporate gift this year. Instead of giving the standard gift or sending a card, mix it up a bit and send one of BESA GM’s decorative wreaths. This would be an amazing gift that will ingrain itself in the mind of your client for a long time.

Deshironi qe te jeni me ndryshe? Konsideroni qe si dhurate nga korporata ose biznesi i juaj t’i dergoni partnerve t’uaj afaraist ose klinetve te perzgjedhur nje kurore festive per kete vit. Ne vend se te dergoni dhurata standarde ose urimet e zakonshme, beni nje mix dhe dergojeni urimin se bashku me nje kuror festive nga ky kolekcion.Kjo do te jet nje dhurate mbreselense e cila do te ngulitej ne mendjen e klientit ose partnerit t’uaj afarist per nje kohe te gjate.

Potential customers who have never actually seen one of our fresh holiday wreaths might find it helpful to know that the entire process of creating and decorating each wreath is performed in BESA GM Studio workroom, thus enabling to perform quality inspection from start to finish.

Konsumatoret potencial te cilet nuk kan pas rastin qe t’a shohin per se afermi nje nga kurorat tona te fresketa festive dote ishte si ndihmes qe t’i informojme se i gjithe procesi i krijimit dhe dekorimit te seciles kurore si dhe dekorimeve tjera behen ne puntorine e Studios BESA GM, gje qe garanton cilesi, design unik si dhe inspektim kualitativ deri ne perfundimin e produktit final.
W4

Prices for wreaths and garlands range from 10 Euros – 45 Euros.
Write an e-mail at besagmblog@gmail.com and order your’s today.

Cmimet e kurorave festive varirojne nga 10 Euro- 45 Euro.
Na shkruani ne emailin besagmblog@gmail.com dhe beni porosine per keto dekorime unike.

Ju mirepresim.

Disa nga dizajnet e kolekcionit te kurorave festive 2015:

W3W7W1W12W11W 10
DERA 2

DERA<a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: