Holiday Tablescape Featuring a Beautiful Centrepiece

12

Almost a year has passed since I did this tablescape for an appearance in a Morning show in RTK which is a Republic of Kosova public broadcaster so, before this year comes to an end, I wanted to share with my readers some photos of this tablescape set for this occasion.

For the centerpiece I used a garland which I made to fit this table and along the garland I placed a few candlesticks in white and gold.

For the charger plate I used my fine bone china oversized rectangle plates, and for the serving plates I bought some inexpensive black and white ones which had a great circle design on.

Because last year the checked, black and white items were so IN, i bought 1.50 cm of polyester fabric in this design and made 10 napkins to fit the design of my theme.

To make the guest feel special I created place cards for each guest, and also wrapped nicely some treats for guests which were placed on top of the serving plates.

It was a simple setting, but it came out really neat and nice.

Enjoy the photos and hope you will find in them some inspiration for your table setting for these coming holidays.
89365789101213
Thank you for visiting.

Besa

Shtruarje Festive e Tavolines

Kaloi gati nje vit prej se e bera konceptin dhe dizajnin e dekorit te kesaj tavoline per paraqitjen time ne RTK ne emsionin Miremengjesi Kosove, andaje para se te perfundoi ky vit pata deshire qe ti ndaj me lexuesit e mije disa nga fotot e tavolines se shtruar plotesisht.

Per dekorin qendror te tavolines e punova nje gjerdan (garland) qe t’i pershtatej madhesise se tavolines dhe pergjate tije vendosa disa qirinje ngjyre ari dhe te bardhe.

Per pjata baze vendosa pjatat katrore porcelani kualitativ, ndersa per pjatat ku servohet ushqimi bleva disa pjata jo te shtrenjta por qe kishin nje dizajn qe i pershatej konceptit.

Pasi qe vitin e kaluar gjesendet me disajn te katrorve bardh e zi ishin shume ne trend, une bleva 1.50 cm materiali te tille dhe i qepa 10 salvetat te ushqimit nga ky material.

Per ti bere mysafiret te ndihen shume special, i punova kartelat dekorative te vend uljes te cilat kishin emrin e secilit mysafire. Poashtu i mbeshtjella bukur dhuratat e vogla per mysafiret e ftuar dhe i vendosa ato siper pjates.

Tani ju le te shetiteni neper fotot e bashkangjitura dhe shpresoj qe ato do te ju sherbejne si inspirim per dekorin e tavolines s’uaj per festat qe po na afrohen keto dite.

Ishte nje dekorim i thjeshte, por qe dukej shume bukur.

Ju faleminderit qe vizituat kete faqe.

Besa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: