Red Velvet Cake – With a Valentine Twist

1

Ever since I tried a piece of a Red Velvet cake, I always wanted to make one but never found time to engage myself in such making. Well, yesterday I had a sweet tooth and since I had all ingredients in my pantry, and since it was the Valentine’s Eve I thought that there is no better time to start making this cake and adding some Valentine twist to it. Hence, this is what I ended up with! Lovely, isn’t it!

I used the recipe found in this link, however the design is purely mine. The recipe was easy to follow and the cake tastes yummy.
5
4
3
6

Torta Kadife e Kuqe

Qe prej se e kam provuar Torten e ashtuquajtur Kadife e Kuqe, gjithmone kam pasur deshire qe ta gatuaj nje te tille, por asnjehere nuk gjeja kohe dhe momentin e duhur per t’a bere nje gje te tille. Por, dje me hahej dicka e embel dhe pasi qe i kisha te gjithe perberesit e nevojshmem ne dollap dhe pasi qe ishte nata e Shen Valentinit thash me vetvete se nuk ka kohe me te duhur se tani qe te filloj me punen reth gatimit te kesaj torteje duke ja pershtatur asaj formen qe perkon me kete feste. Si rezultat: ja se me cfare perfundova! E bukur, apo jo!

Reqeten per kete torte e mora ne kete link, ndersa dizajnin e bera vet. Reqeta ishte e lehte per t’a percjelle dhe torta shijon shume mire.

CUTLERY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: